luni, 17 decembrie 2012

Scrisoare către toate persoanele cu drept de vot din România


“Nu am cu cine vota” – pe buletinele de vot

 Stimate cititorule,

Ştii foarte bine că avem o clasă politică coruptă ce susţine un sistem, în care, este mult mai important să te învârţi în cercurile alese decât, să fii pregătit pentru meseria ta.  Cunoşti fără îndoială că, mersul lucrurilor poate fi schimbat în esenţa sa doar de către cei ce ne conduc şi că, nimănui nu îi va fi permis să ajungă sus, fără a deveni el însuşi un participant activ, o rotiţă în sistem. Se asigură astfel un cerc vicios care, nu permite schimbarea.

Coruptul va lăsa să crească în umbra sa doar un corupt, hoţul doar un hoţ, mincinosul doar un mincinos iar, cel ce le întruchipează pe toate doar un alt politician. Salariat, pensionar sau întreprinzător, dacă nu faci parte din cercul lor eşti privit doar, ca o vacă de muls.

Fie că ai mers sau nu la vot este foarte probabil să îţi fi dorit să ai posibilitatea, de a pune ştampila pe o căsuţă în care să scrie „nu am cu cine vota”. Urmărindu-şi întotdeauna propriul interes cert este că, politicienii nu îţi vor oferi această şansă. Legea realizată de ei, nu ne oferă o altă posibilitate de a pune pe liste o astfel de opţiune decât, realizând un partid - “Votez cu nimeni”.

Trimiţând acest e-mail la cât mai mlte persoane oferi şi altora posibilitatea de a participa la schimbare iar, dacă doreşti să ni te alături trimite un e-mail pe adesa votezcunimeni@gmail.com cu numele, judeţul, localitatea şi adresa ta de e-mail dar şi cu menţiunea: am peste 18 ani şi vreau să înfiinţăm acest partid. Ne mai poţi găsi şi pe www.votezcunimeni.blogspot.ro .

Scopul nostru este de a le arăta politicienilor noştri cât de mult îi iubim, oferindu-le la cât mai mulţi dintre ei şansa unică de a îşi vedea de treburile lor, de a nu se mai speti muncind pentru noi în schimbul unor salarii mizere de parlamentar. Vom face astfel mai mult decât să transmitem un simplu mesaj către o clasa politică care, nu a dorit să ne asculte chiar şi atunci când am votat reducerea numărului de parlamentari. Îi vom face pe puţinii candidaţi care vor reuşi să câştige un loc în parlament să înţeleagă că, dacă nu vor face nimic pentru comunităţile care i-au votat este foarte probabil ca, data viitoare, votanţii să decidă nu a trimite pe un alt incompetent dintr-un partid rival ci, pur şi simplu a nu mai trimite pe nimeni.


    Cu mulţumiri,
         „Votez cu nimeni  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu